Er is een online dealer calculator ontwikkelt in opdracht van een van onze klanten waarmee verkopers gebruik kunnen maken van een car configurator om snel en eenvoudig offertes van personen- en bedrijfsauto’s samen te stellen. De applicatie is geoptimaliseerd voor desktops en tablets.

Inloggen gebeurt middels persoonlijke accounts, waarbij gebruik wordt gemaakt van versleutelde wachtwoorden. Dat wil zeggen dat verkopers zelf hun wachtwoord kiezen en verder niemand toegang heeft tot hun account. Er kan vanaf meerdere locaties worden ingelogd, waardoor calculaties eenvoudig opgeslagen kunnen worden en klantdossiers kunnen worden opgebouwd. Afgeronde offertes kunnen behalve te worden bewaard ook direct via e-mail gestuurd worden. Offertes kunnen op ieder gewenst moment worden opgevraagd en gewijzigd.

Alle berekeningen vinden plaats volgens de regels, zoals die zijn ingericht in het backoffice. Er zijn verschillende filters toe te passen om aan de slag te gaan met een configuratie. In samenspraak met de klant kunnen zij vervolgens de gewenste opties en extra’s selecteren om tot een de gewenste offerte te komen.

Print Friendly, PDF & Email