Om efficiënt te werken, dient er gebruik gemaakt te worden van standaardisatie en automatisering. Daarbij wilt u in de communicatie naar uw klanten natuurlijk niet inleveren op de persoonlijke benadering die zij van u gewend zijn. Er zijn verschillende modules beschikbaar om dat te bereiken.

Middels de ‘Brievenmodule’ in ABS kunnen uitgaande e-mails, formulieren en documenten reeds worden vastgelegd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van gegevens uit de database en variabele tekstblokken.
Verder is het met de module ‘Brieven op Maat’ mogelijk om per relatie afwijkende brieven op te geven. Daarmee kunt u de ene klant net wat anders benaderen dan de andere klant. Het systeem zal, bij bijvoorbeeld het creëren van de winterbandenmailings, automatisch het juiste document kiezen.

Als uitbreiding op de module ‘Brieven op maat’ is het voortaan ook mogelijk om per label alternatieve brieven op te geven. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen dat de brieven en documenten van uw privélease label anders van karakter zijn dan van uw zakelijke label.

Wilt u uw communicatie ook dat persoonlijke karakter geven? Neem dan contact met ons op.

Print Friendly, PDF & Email