Ontmoet Maarten!

Ik ben Maarten Jansen geboren en getogen in Wijchen en heb in de jaren een breed aantal opleidingen gevolgd. Namelijk Netwerkbeheerder, Game Design, Handhaving Toezicht & Veiligheid, Chemie(Bachelor of Science) en Software Ontwikkeling. Maar mijn passie is en blijft altijd software ontwikkeling!

Lees meer

Ontmoet Richard!

Ik ben Richard van Gool geboren en woonachtig in Eindhoven waar ik de opleiding TCK heb gevolgd. Na bij diverse bedrijven te hebben gewerkt nu sinds 15 februari 2021 in dienst van Flipse Automatisering.

Lees meer

ROB-Net

Nog voor het einde van dit jaar stapt ROB-Net af van de aloude AOP en EFF bestanden. Flipse Automatisering heeft haar programmatuur aangepast om de nieuwe bestanden zonder problemen in haar autobeheersysteem te verwerken.

Lees meer

Verwijderen bestuurders in ABS of AVS

Voor zowel ABS als AVS is een module ontwikkeld waarmee het mogelijk is gemaakt om bestuurders te verwijderen. De basis om een bestuurder te verwijderen kan zijn dat deze niet meer gekoppeld is aan een contract, maar ook dat een bestuurder verzocht heeft om te mogen  ‘vergeten’. Door middel van schoningsprogrammatuur worden bestuurders op basis..

Lees meer

Samenwerking Jato en Autosoft

In mei 2020 is Flipse Automatisering een samenwerking aangegaan met Jato en Autosoft. De voertuigdata die Jato aanlevert voor personen- en bedrijfsauto’s gaan wij integraal en onlosmakelijk verbinden met zowel ons autobeheersysteem en autoverhuursysteem. Hierdoor blijven onze systemen voorzien van actuele voertuigdata.

Lees meer

Nieuwe klant Roordink

Wij zijn zeer content met de komst van Roordink Bedrijfswagens B.V. als nieuwe klant. Roordink heeft een historie die teruggaat tot 1984, waar het startte met het dealerschap voor het merk MAN en Volkswagen LT bedrijfswagens.

Lees meer

Arnold is terug!

In al die tijd dat ik voor Flipse Automatisering werkzaam ben geweest heb ik me nog nooit voorgesteld. Nu ik na een korte afwezigheid weer terug ben is het daar nu wel tijd voor.. Na mijn opleiding als grafisch vormgever in Eindhoven heb ik wat uitzendwerk gedaan in die branche terwijl ik een baan zocht…

Lees meer

Kenteken herkenning

Voor de online verhuurapplicaties is het nu mogelijk om met het maken van een foto van het kenteken de juiste functie, als bijvoorbeeld inname, op een tablet of telefoon op te starten. Het is niet meer nodig dat een gebruiker eerst een functie kiest en daarna het kenteken handmatig opvoert.

Lees meer

Europcar Zakelijk

Voor Europcar Autoverhuur is een online tool gemaakt voor de zakelijke markt. Klanten van Europcar kunnen via deze tool zelf reserveringen opvoeren en beheren. De tool heeft functionaliteiten als verlengen, afmelden maar ook het muteren van bestuurdergegevens.

Lees meer