De transitie van NEDC naar WLTP

Er verschijnt bijna dagelijks wel een nieuwsbericht over de Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure (WLTP). De nieuwe meetmethode om CO2 uitstoot van personenauto’s te bepalen. Net als u volgen wij deze berichtgeving vol belangstelling. Wij zijn geïnteresseerd in de gevolgen voor ons als data- en softwareleverancier, maar ook naar de gevolgen voor onze klanten..

Lees meer

Aanmaken FIOD-bestand vanuit de verhuur

Sinds jaar en dag vraagt de belastingdienst aan leasemaatschappijen om voertuiggegevens aan te leveren over hun contracten. Sinds dit jaar worden ook verhuurbedrijven door de belastingdienst benaderd om per kwartaal een bestand aan te leveren met gegevens over hun verhuringen. In het kader van dit verzoek hebben we een regeling ontwikkeld, waarmee het vanaf heden..

Lees meer

Klankbordsessie GDPR

De lease- en verhuurmarkt is volop in beweging. IFRS 16 houdt ons al enige tijd bezig, de introductie van WLTP vraagt onze aandacht en er worden nieuwe markten aangeboord (privé lease). Tegelijkertijd streven we voortdurend naar efficiencyverbetering. Met enige regelmaat nodigen wij onze klanten daarom uit voor een klankbordsessie om gezamenlijk één actueel thema te bespreken. Bij de..

Lees meer