Ontmoet Femke!

Ik ben Femke Kleijne en ik kom uit Volkel! Ik heb eerder bij Flipse Automatisering gewerkt als administratief medewerker en ik ben nu terug om te beginnen als programmeur. Ik heb al van kinds af aan al veel meegekregen over de ICT, mijn ouders (beide werkzaam bij Flipse) hebben mijn interesse daarin gewekt. Ik kom..

Lees meer

Ontmoet Thomas!

Ik ben Thomas van der Lubbe en ik woon in Eindhoven. Sinds jongs af aan heb ik altijd interesse gehad in de wereld van ICT. Na mijn opleiding Informatica op Avans in Den Bosch ben ik bij Flipse Automatisering terecht gekomen waar ik nu werkzaam ben als software developer. Tijdens mijn opleiding en in mijn..

Lees meer

Ontmoet Maarten!

Ik ben Maarten Jansen geboren en getogen in Wijchen en heb in de jaren een breed aantal opleidingen gevolgd. Namelijk Netwerkbeheerder, Game Design, Handhaving Toezicht & Veiligheid, Chemie(Bachelor of Science) en Software Ontwikkeling. Maar mijn passie is en blijft altijd software ontwikkeling!

Lees meer

Ontmoet Richard!

Ik ben Richard van Gool geboren en woonachtig in Eindhoven waar ik de opleiding TCK heb gevolgd. Na bij diverse bedrijven te hebben gewerkt nu sinds 15 februari 2021 in dienst van Flipse Automatisering.

Lees meer

ROB-Net

Nog voor het einde van dit jaar stapt ROB-Net af van de aloude AOP en EFF bestanden. Flipse Automatisering heeft haar programmatuur aangepast om de nieuwe bestanden zonder problemen in haar autobeheersysteem te verwerken.

Lees meer

Verwijderen bestuurders in ABS of AVS

Voor zowel ABS als AVS is een module ontwikkeld waarmee het mogelijk is gemaakt om bestuurders te verwijderen. De basis om een bestuurder te verwijderen kan zijn dat deze niet meer gekoppeld is aan een contract, maar ook dat een bestuurder verzocht heeft om te mogen  ‘vergeten’. Door middel van schoningsprogrammatuur worden bestuurders op basis..

Lees meer

Samenwerking Jato en Autosoft

In mei 2020 is Flipse Automatisering een samenwerking aangegaan met Jato en Autosoft. De voertuigdata die Jato aanlevert voor personen- en bedrijfsauto’s gaan wij integraal en onlosmakelijk verbinden met zowel ons autobeheersysteem en autoverhuursysteem. Hierdoor blijven onze systemen voorzien van actuele voertuigdata.

Lees meer

Nieuwe klant Roordink

Wij zijn zeer content met de komst van Roordink Bedrijfswagens B.V. als nieuwe klant. Roordink heeft een historie die teruggaat tot 1984, waar het startte met het dealerschap voor het merk MAN en Volkswagen LT bedrijfswagens.

Lees meer

Arnold is terug!

In al die tijd dat ik voor Flipse Automatisering werkzaam ben geweest heb ik me nog nooit voorgesteld. Nu ik na een korte afwezigheid weer terug ben is het daar nu wel tijd voor.. Na mijn opleiding als grafisch vormgever in Eindhoven heb ik wat uitzendwerk gedaan in die branche terwijl ik een baan zocht…

Lees meer