Er is een nieuwe regeling in het leven geroepen die het mogelijk maakt om nog sneller doorbelastingen te maken en waarmee de doorbelastingscodes en teksten automatisch worden vastgesteld.

Dankzij de uitgebreide programmatuur om ROB-Net aanvragen op te vangen via M499 – verwerken ROB-facturen – heeft u zeer snel in beeld welke doorbelastingen u moet doen. De regels waar nog een doorbelasting voor gemaakt moet worden kleuren rood. U kunt zich niet vergissen. Het systeem weet precies welke regels doorbelast moeten worden. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat u dat besluit al op het ROB-Net heeft genomen, omdat u brandstof altijd doorbelast of omdat u bijzondere afspraken met klanten heeft gemaakt.
Met behulp van deze nieuwe regeling gaat dit nog sneller. De doorbelastingscodes en teksten met gebruik van variabelen, zoals de reparatiedatum of kenteken van de vervangende auto worden automatisch vastgesteld. Dat levert weer efficiencyverbetering op. Ook wanneer u niet met ROB-Net werkt, kunt u met deze regeling aan de slag.

Print Friendly, PDF & Email