Met de module taakplanning krijgt u de mogelijkheid om op een meer gebruikersvriendelijke manier taken op de achtergrond te laten draaien. Met de module krijgt u een zgn. OPA (OPstartAssistent) die meerdere keren per dag (door de gebruiker zelf te bepalen) alle taken start die dan ‘aan de beurt zijn’. Een klant die niet telkens op de site van de leasemaatschappij wil kijken voor informatie kan bijvoorbeeld worden aangeboden de overzichten periodiek (maandelijks) toe te zenden.

Er is ruimte om ook programma’s (al dan niet voor u op maat gemaakt) aan dit systeem toe te voegen. Met deze OPstart Assistent kan men rapporteren, zaken signaleren en mensen attenderen op nog te verrichten werkzaamheden. De module kan ook worden ingezet om debiteurenrapportages te verzenden. Denk hierbij aan uitlopende contracten, bestellingen, bekeuringen deze maand enz. De rapportages die u normaliter beschikbaar stelt via een internetsite kunt u dus ook op gezette tijden aan uw klant sturen.

Hetzelfde programma zal controleren of de taken goed uitgevoerd worden en bij problemen melding geven op uw scherm. Verder is er ook een uitgebreide logging beschikbaar waarmee u kunt zien wanneer welke taak of handeling voor het laatst is uitgevoerd en of dit goed is gegaan.

Print Friendly, PDF & Email