Indien u van te voren afspraken maakt over in te kopen verhuurauto’s dan kunt u deze in leveranciersafspraken vastleggen. Zo weet u wanneer welke auto’s instromen. Ook de instroom van individuele kentekens kunt u via stappenplan instroom organiseren,

Een verhuurpark vernieuwt snel waardoor er wekelijks veel auto’s instromen. Heeft u de auto’s zelf in beheer dan is het van groot belang dat u in een soepel proces de kostprijscalculatie kunt maken, de aanname van de voertuigen kunt regelen en deze kunt distribueren over de filialen. Stappenplan instroom voorziet hierin.

Dankzij de koppeling met de VTS-dienst van het RDC kan direct nadat het kenteken bekend is geworden automatisch een kostprijscalculatie gemaakt worden en zit de auto in mum van tijd in het te verhuren park.

Het stappenplan is verder, zoals bij alle stappenplan, toe te snijden op de eigen bijzonderheden. Het inscannen van de kentekencard, het vastleggen van de aanname van het voertuig of andere voorkomende handelingen kunnen naar eigen inzicht worden opgenomen in het instroomproces.

 

Print Friendly, PDF & Email