In opdracht van een van onze klanten hebben we een online reserveringen module gebouwd. Via deze reserveringenmodule kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten met een eigen tariefstructuur razendsnel een reservering plaatsen. 

Click & Drive maakt onderdeel uit van een volledig nieuwe website waarmee het verhuurbedrijf zich richt op de zakelijke en particuliere verhuurmarkt. Vanzelfsprekend is ook deze applicatie naadloos aangesloten op het backoffice systeem, maakt het gebruik van alle bestaande tariefstructuren en zijn reserveringen direct zichtbaar voor de baliemedewerkers. Via enkele klikken van de muis kan een auto gehuurd worden.

Wanneer eenmaal is aangegeven wat de verhuurbehoefte is (grote auto, kleine auto, busje) worden direct de passende categorieën getoond. Zowel zakelijke klanten als particulieren kunnen een eigen account krijgen wat bijzondere prijsstellingen per klant mogelijk maakt. Bij elke verhuring wordt het Elena systeem geraadpleegd; zijn er bijzonderheden te melden dan wordt direct het backoffice gewaarschuwd. Elke reserveringsaanvraag wordt keurig via e-mail bevestigd.

 

 

Print Friendly, PDF & Email