Schadefacturen gemaakt door softwarepakket Delta/W kunnen voortaan eenvoudig en snel door onze programmatuur ingelezen en verwerkt worden.

Delta/W is een softwarepakket waar schadeherstelbedrijven gebruik van maken om het schadeafhandelingsproces soepel te laten verlopen. Wij hebben een module ontwikkeld waarmee het mogelijk is om een facturenbestand met schadefacturen gemaakt door het systeem Delta/W eenvoudig en snel in te lezen. Handmatig opvoeren wordt hiermee verleden tijd!

Vooraf bepaalt u via het stappenplan de hoogte van het toestemmingsbedrag voor de reparatie. Het facturenbestand met schadefacturen wordt vervolgens met één druk op de knop ingelezen en verwerkt. Dit kan handmatig, maar ook automatisch op gezette tijden. De programmatuur gaat na of de kentekens overeenkomen met uw wagenpark en controleert op de aanwezigheid van dubbele facturen. Het accorderen doet u eenvoudig zelf. In één oogopslag wordt duidelijk wat de financiële afhandeling is van het schadegeval. Is het factuurbedrag hoger dan waarvoor toestemming is gegeven? Dan wordt er een melding getoond. U kunt bepalen om de factuur alsnog betaalbaar te stellen.

Print Friendly, PDF & Email