Een gestroomlijnd proces vanaf het vastleggen van de lead, het maken van calculaties, het offreren tot het vastleggen van de reactie van de klant en het acceptatieproces.

Voor elke commercieel traject, of deze nu via internet ontstaat of via het back-office, wordt een stappenplan offertefase geopend. Binnen dit stappenplan kunnen de calculaties worden gemaakt, worden offertes verzonden en wordt middels persoonlijke to-do acties de opvolging en de scoringskans bewaakt.

Na akkoord van de klant volgt het acceptatieproces, dat u overigens dankzij de obligomodule al eerder in kunt zetten. Gaat ook het leasebedrijf akkoord dan wordt dit stappenplan afgesloten en neemt stappenplan inzet het proces automatisch over.

U kunt eenvoudig per medewerker meten hoeveel trajecten er open staan, wat de scoringskans is van de openstaande leads en u kunt de effectiviteit per medewerker meten.

 

Zelf eenvoudig in te richten

Zoals alle stappenplannen is stappenplan eenvoudig door u zelf in te richten. U kunt zelf stappen toevoegen door het beantwoorden van eenvoudige Ja/Nee vragen. Zo kunt u zelf het proces toesnijden op het soort contract dat u aanbiedt en voor bijvoorbeeld Privélease een andere acceptatieprocedure inrichten. Dankzij de debiteurgebonden stappen kunt u maatwerk bieden zonder op efficiency in te leveren.

Desgewenst worden automatisch to-do acties gegenereerd ter bewaking van de opvolging van de offertes. U kunt alle documenten eenvoudig toevoegen aan het e-Dossier en elke stap is te autoriseren. Zo voorkomt u dat er contracten ontstaan zonder een kredietacceptatie.

Print Friendly, PDF & Email