In samenwerking met de MivarGroup hebben we een koppeling gemaakt met de onderhoudsindicator (OBI) van MivarGroup. OBI geeft complete inzage op de komende onderhoudsintervallen van uw rijdende leasevloot.

Olieverversingen, reparaties van mankementen door slijtage of eenvoudigweg een periodieke onderhoudsbeurt. Het maakt allemaal deel uit van autorijden. Betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid zijn belangrijke eisen die u en uw klanten stellen aan de auto’s. Op de hoogte zijn van de aflopende garantie en tijdig en preventief onderhoud helpen hierbij.

In samenwerking met de MivarGroup is er een koppeling gemaakt met de onderhoudsindicator (OBI) van MivarGroup die ondersteuning biedt. OBI geeft complete inzage op de komende onderhoudsintervallen van de rijdende leasevloot. Aan de hand van onderhoudsnota’s wordt vastgelegd wanneer de laatste onderhoudsbeurt is geweest. Vervolgens wordt opgevraagd bij MivarGroup wanneer de volgende onderhoudsbeurt is. Deze gegevens worden in het systeem vastgelegd op contractniveau.

De koppeling met OBI maakt het mogelijk voor leasemaatschappijen om hun service- en dienstverlening nog verder te optimaliseren en berijders tijdig en proactief te informeren over de volgende onderhoudsbeurt. Met behulp van de bestaande Bewakingsmodule worden zij automatisch geattendeerd om een afspraak te maken bij de garage. Bovendien maakt OBI het mogelijk om een betere forecast te maken van de toekomstige ontwikkelingen en het onderhoudspatroon van een wagenpark.

Wilt u meer informatie ontvangen over deze module? Neem dan contact met ons op.

Print Friendly, PDF & Email