Senior Software Developer

Flipse Automatisering is groeiend en, ondanks Corona, een gezond bedrijf met een zeer goede marktpositieTer uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Senior Software Developer die samen met een hecht team, wil werken aan uitbouw en modernisering van onze producten en tevens een bijdrage kan leveren aan uiteenlopende R&D projecten. Wij maken software voor de Automotive branche en het merendeel van onze projecten hebben betrekking op beheer en verhuur van voertuigen.

Wat ga je doen?
Je gaat software ontwikkelen voor de branche waarin wij actief zijn en je verder specialiseren in de gebieden waar je ervaring, talent en interesse liggen. Wij ontwikkelen en beheren onder andere complexe administratieve processen (planningsystemen, wagenparkbeheer, facturatie, online reserveringssystemen, etc.). Hierbij is kennis van de bedrijfsprocessen van groot belang, maar ook talent voor het ontwikkelen van goede gebruikersinterfaces. Daarnaast hebben wij ook altijd diverse R&D projecten onderhanden. Bijvoorbeeld: hoe kan ik met een app een slot openmaken? Kan ik een voertuig automatisch herkennen? Dit altijd met als doel om de verschillende processen voor onze gebruikers nog verder te optimaliseren. Als Senior Developer zal je in eerste instantie op alle gebieden mee gaan draaien en dan zullen we ontdekken welke gebieden je het beste liggen en waar de behoeftes liggen.

Wie zoeken wij? 
Iemand met ervaring en een brede interesse in de verschillende aspecten van softwareontwikkeling, die makkelijk verantwoordelijkheden draagt en graag zelfstandig wil werken. Daarnaast vragen we de volgende kennis en vaardigheden:

 • Kennis van/bekend zijn met: HTML, CSS, Javascript en C# (of andere object georiënteerde programmeertaal), ASP.Net / PHP, XML, Soap/REST, Visual Studio, SQL
 • Een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau gericht op software-development / IT
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring.
 • Ervaring met frontend-ontwikkeling zien wij graag
 • Groot analytisch vermogen en nieuwsgierig naar nieuwe technologieën
 • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied
 • Je hebt bij voorkeur kennis van de Automotive branche
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Woonachtig binnen een straal van 75 km

Hierop kun je rekenen:
Een uitdagende werkplek bij een dynamisch softwarebedrijf die de Automotive markt bedient. Wij zijn letterlijk en figuurlijk altijd in beweging. Je werkt veelal aan de totaaloplossing binnen een breed applicatielandschap met nauw klantcontact. Je krijgt bij ons alle ruimte om zaken zelfstandig op te pakken en af en toe thuis te werken.

Verder bieden we:

 • een jaarcontract met de intentie om nog lang met elkaar te blijven werken.
 • we gaan graag met je in gesprek over de arbeidsvoorwaarden en hebben er vertrouwen in dat we daar, uiteraard in alle redelijkheid, wel uitkomen.
 • reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.
 • de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen.
 • opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Waar kom je te werken?
Flipse Automatisering legt zich sinds de oprichting in 1976 toe op ontwikkeling van proces sturende software die daadwerkelijk bijdraagt aan het resultaat van de onderneming. Vanuit onze kantoorboerderij te Volkel werken wij in een hecht team samen aan applicaties voor met name de Automotive branche.Flipse Automatisering maakt samen met Europcar Autoverhuur, Multilease, Achilles Brandstoffen Maatschappij, Motorhuis, Boedelbak, Autoschadehuis en BB&L onderdeel uit van Spuigroep B.V.

Heb je interesse?
Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar tania@flipseautomatisering.nl . Mocht je meer over ons willen weten of heb je een vraag, dan zijn wij ook bereikbaar via 0413-272500.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

Soort dienstverband: Fulltime, 32-40h

Opleiding:

 • HBO (Vereist)