(Leerling) Programmeur

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ‘to-be’ software-developer die wiskundig en analytisch sterk is, makkelijk nieuwe dingen leert en houdt van een uitdaging.

Hoewel een ICT opleiding (op HBO of universitair niveau) de perfecte start zou zijn,  is een andere (technische) vooropleiding ook mogelijk.  We gaan graag met je in gesprek en als wij samen denken dat deze functie bij jou past, dan kunnen wij je intern opleiden tot developer.

Belangrijk is dat je een brede interesse hebt en het leuk vindt op je te verdiepen in verschillende bedrijfsprocessen.

Lees meer!

Wie zijn wij?

Flipse automatisering is gevestigd in Volkel (gemeente Uden) en wij maken software voor complexe administratieve processen binnen de automotive business. Met onze oplossingen voor autolease en autoverhuur automatiseren wij organisaties als Europcar en Logicx (onderdeel van de ANWB).

Dit doen wij vanuit onze mooie kantoorboerderij in Volkel met een klein hecht team. We zijn gestart als familiebedrijf en hechten daarom veel waarde aan een fijne, gezellige en informele sfeer.

Wij zijn onderdeel van Spuigroep B.V. Onder deze holding vallen diverse werkmaatschappijen op gebied van autoleasing, autoverhuur, aanhangerverhuur, autodealerschappen en exploitatie van tankstations.

Heb je interesse?

Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar tania@flipseautomatisering.nl. Mocht je meer over ons willen weten of heb je een vraag, dan zijn wij ook bereikbaar via 0413-272500.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.